Válaszunk a ma táplálkozási kihívásaira
Felelősségünk az élelmiszerkörnyezet alakításában
A munkahelyi vendéglátási szolgáltatás, így a Delirest működésének is elsődleges célja természetesen a fogyasztók által kedvelt, ízletes, változatos, a korszerű gasztronómiai trendek által inspirált fogások mindennapi biztosítása.
Emellett napjaink társadalmi közbeszédében egyre több szó esik a táplálkozás és az egészségünk (vagy a környezetünk) állapota közötti kapcsolatról, így egyre több, különösen a fiatalabb korosztályba tartozó fogyasztó várja el ma már azt is, hogy a munkahelyén is lehetősége nyíljon kifejezetten az egészséges, kiegyensúlyozott, (és fenntartható) étrend megvalósítását elősegítő fogásokat választani.
Felelősek vagyunk
Egészségtudatosan a munkahelyen is
A munkahelyi étkezés keretében elfogyasztott fogások a napi tápanyag–bevitelünknek jelentős részét teszik ki, ezért sem mindegy, hogy a munkahelyen elérhető ételválaszték mennyire támogatja az egészségtudatos táplálkozást. Mindez pedig nyilvánvalóan felelősséget ró e tekintetben is a szerződéses vendéglátással foglalkozó vállalkozásokra, így cégünkre is, amely csak Magyarországon naponta, mintegy hatvanezer ember főétkezését biztosítja.
Szolgáltatásainkkal ezért nem csak az a célunk, hogy az éttermeinkben elérhető fogások finomak, változatosak, szezonálisak és elérhető áron hozzáférhetőek legyenek, hanem a jövőben még hangsúlyosabban szeretnénk egységeinkben az egészségtudatos étkezés megvalósítását könnyen lehetővé tevő ételválasztékot, és a tudatos választást ösztönző élelmiszerkörnyezetet kialakítani.
